Magic Agaricus Blazei Murill Extract Boswellia Carterii Oil

100 LeiTVA inclus
Referinţă: ABM001
În stoc

Prospect Magic Agaricus Blazei Murill Extract Boswellia Carterii Oil

Solar Power Management SRL

Hempmed Pharma ®- "Imagine no border for healing"(Imaginati-va ca nu exista granite pentru sanatate)

 

Hempmed Pharma este un brand romanesc de produse de înaltă calitate ,  ozonificate, pe baza de cânepă, uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și extracte naturale.Prin ozonificare ,se  asigura o absorbtie de pana la 10 ori mai buna a substantelor active din uleiuri.Produsele provin din ferme certificate ecologic sau de la furnizori certificati ecologic.Pe tot lantul de productie exista TRASABILITATEA , control si analize riguroase, facute de laboratoare  superspecializate din Romania, Austria , Elvetia și Spania .Urmam filozofia kaizen in controlul calitatii in fiecare etapa. Tinem legatura cu clientii cel putin 10 ore pe zi prin  mijloacele social media si educam populatia prin intermediul emisiunilor tv realizate, influencerilor si doctorilor care explica pe intelesul tuturor de ce este bine sa foloseasca produsele noastre naturale. Formulele noastre sunt realizate cu mare atenție, echipa noastră verifica de fiecare dată ca întreg procesul de producție sa se desfășoare conform iar produsul finit sa ajungă la dumneavoastră în siguranță.

Indicații: Produsul poate fi utilizat in sustinerea naturala a organismului in afectiuni ca : reumatism cronic degenerativ, hipertrofie prostatică, nefroza, boala Hodkin, afecțiuni oncologice,  limfogranulom malign, boala Basedow, polipi colonici, ulcer, ciroza, afecțiuni autoimune, stimulant imunitar, dereglări menstruale și cauzate de menopauza, boala inflamatorie a intestinului, boala Crohn, osteoporoza.

Ciuperca Agaricus Blazei Murill mai este numita Ciuperca lui Dumnezeu si are un bogat conținut de oligoelemente si Beta-D-glucan care este un stimulant puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile beta glucanului nu numai prin actiunea  asupra macrofagelor, dar si prin stimularea limfocitelor B, celulelor ucigase naturale (natural killer cells) si reglarea celulelor T supresoare.

Aceasta ciuperca conține șase tipuri de steroizi (ex.cerebusterol si ergosterol) care ajuta la oprirea creșterii numărului de celule tumorale.

La testul HeLa pentru care s-a folosit o cultura de celule de tumora uterina, o cantitate foarte mica de steroizi din Agaricus (10-30 ppm), a oprit celulele tumorale sa se multiplice.

Conform tuturor cercetărilor de până acum, acidul boswellic din tămâie este unul din cei mai activi agenți anti-tumorali cunoscuți. Cum acționează el? Pe mai multe căi, dar cel mai cunoscut mecanism este acela de atacare selectivă a celulelor tumorale. Spre deosebire de citostaticele de sinteză, care afectează atât celulele maligne cât și pe cele sănătoase, extractul de tămâie provoacă distrugerea doar a celor care au suferit mutații.

În ce tipuri de tumori este eficient acidul boswellic? Acțiunea sa a fost testată în afecțiuni oncologice cu peste 40 de localizări.

Mai este de notat și folosirea produsului ca adjuvant în radioterapie.. Concret, acest remediu reduce cu 60% edemele care apar după iradierea terapeutică, ajută la protecția țesuturilor sănătoase, stimulează eliminarea țesuturilor și fragmentelor de țesut moarte, precum și refacerea organismului pe ansamblu.

Ciupercile Agaricus blazei par să exercite efecte antiinflamatoare puternice care pot beneficia persoanele cu boli inflamatorii intestinale, inclusiv colita ulcerativă și boala Crohn .Ciuperca Agaricus Blazei Murill are un conținut bogat in vitamine D, cu rol in absorbția calciului. Stimulează producția osoasa prin ergosterol, motive pentru care e considerata un remediu excelent in osteoporoza. Este un bun adjuvant in dereglările hormonale susținând un echilibru hormonal corespunzător .

Mod de utilizare: Pentru o eficienta maxima , produsul trebuie utilizat atât cu aplicare externa , cat si sublinguala :

Aplicare externa :1-2 pufuri de 2-3 ori pe zi, prin masaj ușor in zona tâmplelor si a frunții .

Aplicare sublinguala : se administrează sublingual 3-4 pufuri , se menține in cavitatea bucala intre 3 -5 minute pentru o buna absorbție fără a înghiți . Se recomanda de 2-3 ori/zi cu o jumătate de ora înainte de masa sau după  masa. A se agita înainte de administrare

Asocieri recomandate : In special in bolile grave , in tumori se recomanda asocierea cu un produs cu conținut cat mai mare de CBD pur : Ulei ozonat Full Extract de cânepa cu CBD  1500 mg sau 2000 mg sau 3000 mg  .

Ingrediente:

-  Extract de ciuperca Agaricus Blazei Murill - minim 1300 mg

-  Ulei esențial Boswellia Carteli oil ( Tamaie)

Forma de prezentare : sticluță albastră de cobalt care asigura păstrarea efectelor benefice ale uleiurilor ozonate 24 luni . Dotata cu pulverizator pentru aplicare facila. Conținut net 10 ml.

Păstrare: in ambalajul original, la loc uscat si răcoros, ferit de soare

Reactii adverse: fiind un produs natural si neavand substante de sinteza, produsul este foarte bine tolerat, dar daca apar reactii alergice acestea dispar la intreruperea administrarii produsului.

Precautii:A nu se lasa la indemana copiilor.

Contraindicat femeilor însărcinate, in alăptare și copiilor mai mici de 3 ani.

A se feri de pulverizare regiunea ochilor.

 

 Certificări: ISO 9001, ISO 22000, GMP -Siguranta alimentului și Igienă CXC 1-1969

Referințe: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1112084/

https://www.scielo.br/j/aabc/a/HFL6pDc4s9SJvnWgrnfBBBL/?lang=en

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3168293/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3092499/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3309643/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2664784/